Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 13. februar 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Marianne Pedersen og Mogens Ohm Jensen
Online - Fastelavn for børn og voksne

Fastelavn er festligt og fuld af farver. Men hvordan kan vi fejre det sammen, når vi samtidig skal undgå at der bliver nye smittekæder?
I Jakobskirken har vi fundet på en form, som både er festlig og forsvarlig. Med en sjov video, et kæmpe fastelavnsris foran kirken som alle kan være med til at pynte, og en virtuel catwalk med billeder af jer, som er klædt ud, og hvor du kan være heldig at vinde en af præmierne.

Du kan være med i bydels-eventen og skabe noget sjovt sammen med dine søskende, dine venner og jeres forældre, selv om vi ikke kan mødes til børnegudstjeneste og tøndeslagning i Jakobskirken.

Hjemme kan du lave pynt til bydelens store fastelavnsris, som er stillet op foran Jakobskirken. Se fastelavns-videoen og lad dine forældre fotografere dig i din seje udklædning og lægge billedet på Jakobskirkens facebook-side. Vinderne findes d. 16. februar og får direkte besked.