Dato Søndag d. 28. februar 2021, kl. 10:00
Marianne Pedersen
Gudstjeneste - Særlig Søndag

Kan en fremmed kvinde virkelig få Guds søn til at ændre mening? - Det virker i hvert fald som om det er det der sker, da en kvinde beder Jesus gøre hendes syge datter rask. Det skal vi høre om denne "Særlige søndag", hvor orglet holder fri - men ikke organisten ;-) - musikken leveres i dag af Andres Christensen (saxofon), Mads Christensen (bas) og Henrik Bjørnum (klaver).

Gudstjenesten vil vare en halv time og er uden fællessang, iflg. sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det skal være trygt at være i kirke! Der sprittes hænder i indgangen, man sidder med to meters afstand til andre, og ventilationsanlægget sørger for luftudskiftningen. Man skal bære mundbind, når man går ind og ud, og kan tage det af, når man sidder ned.

Læs om den korte gudstjenesteform her.