MAR

Dato Søndag d. 7. marts 2021, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste med nadver

Det er højtideligt og samtidig hjemligt at komme i kirke. Især i Jakobskirken, hvor der er højt til loftet og samtidig tæpper på gulvene ligesom derhjemme. Sindet stemmes til det storslåede uden at miste jordforbindelsen. Det er jo til daglig i vores liv med hinanden, at vi har gavn af troen og håbet og kærligheden, og ikke blot i opstemte øjeblikke.

Den første søndag i måneden fejrer vi nadver sammen med hinanden i Jesu navn. Man henter brød og vin på det lille bord og tager med sig hen til sin plads. Vi spiser og drikker sammen, når præsten siger til.

Gudstjenesten vil vare en halv time og bliver uden fællessang, iflg. sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det skal være trygt at være i kirke! Der sprittes hænder i indgangen, man sidder med to meters afstand til andre og ventilationsanlægget sørger for luftudskiftningen. Man skal bære mundbind, når man går ind og ud, og kan tage det af, når man sidder ned.

Læs om gudstjeneste med nadver her.