MAJ

Dato Søndag d. 30. maj 2021, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste - Særlig Søndag

Sidste søndag i måneden er "Særlig søndag", hvor orglet holder fri og rytmisk musik ledsager salmesangen. I dag leveres musikken af Rasmus Ehlers (klaver), Peter Hansen (bas) og Karsten Bagge (trommer). Vi byder velkommen til bandet, som spiller i Jakobskirken for første gang.

Gudstjenesten vil vare ca. 45 min. og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det skal være trygt at være i kirke! Der sprittes hænder i indgangen, man sidder med to meters afstand til andre og ventilationsanlægget sørger for luftudskiftningen. Man skal bære mundbind, når man går ind og ud, og kan tage det af, når man sidder ned.

Efter gudstjenesten skænkes der en kop kaffe og the til dem, der har lyst til at tale videre med hinanden.

Læs om den korte gudstjenesteform her.