MAJ

Dato Søndag d. 16. maj 2021, kl. 10:00
Marianne Pedersen
Gudstjeneste

Efter Jesus er faret op til himlen, er det disciplene der skal vidne om Jesus og bringe kærlighedsbudskabet videre. Det er mildt sagt ikke nogen nem opgave, men heldigvis er de ikke alene; de beder sammen med kvinderne og Jesu mor og brødre, mens de venter på den talsmand, sandhedens ånd, som Jesus har lovet, skal komme. Hvor kan vi finde styrke og mod og fællesskab, så vi kan bringe kærlighedsbudskabet videre i dag?

Gudstjenesten varer ca. 45 min. Der er ikke nadver, men vi synger sammen igen - og der er kirkekaffe efter gudstjenesten.
Vi overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Der er håndsprit ved indgangen, man sidder med to meters afstand til andre, og ventilationsanlægget sørger for luftudskiftningen. Man skal bære mundbind, når man går ind og ud, og kan tage det af, når man sidder ned.