Dato Torsdag d. 1. april 2021, kl. 14:00
Mogens Ohm Jensen
Gudstjeneste

Det er højtideligt og samtidig hjemligt at komme i kirke. Især i Jakobskirken, hvor der er højt til loftet og samtidig tæpper på gulvene ligesom derhjemme. Sindet stemmes til det storslåede uden at miste jordforbindelsen. Det er jo til daglig i vores liv med hinanden, at vi har gavn af troen og håbet og kærligheden, og ikke blot i opstemte øjeblikke.

Skærtorsdag falder i år på d. 1. april. men der er ikke noget aprilsnar over det, når vi fejrer nadver sammen i Jesu navn. Man henter brød og vin på det lille bord og tager med sig hen til sin plads. Vi spiser og drikker sammen, når præsten siger til.

Gudstjenesten vil vare en halv time og bliver uden fællessang, iflg. sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Det skal være trygt at være i kirke! Der sprittes hænder i indgangen, man sidder med to meters afstand til andre og ventilationsanlægget sørger for luftudskiftningen. Man skal bære mundbind, når man går ind og ud, og kan tage det af, når man sidder ned.

Der er mulighed for at være med i det fælles påskemåltid Skærtorsdag aften kl. 18, hvor aftengudstjenesten livestreames: sammen - hver for sig! Hvis du gerne vil det, skal du tilmelde dig og kan tage en madpose med hjem, når gudstjenesten slutter kl. 14.30.

Læs om gudstjeneste med nadver her.