Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 12. juni 2021, Kl. 12:00 til kl. 14:00
Marianne Pedersen og Mogens Ohm Jensen
Drop-ind dåb

Hører du til dem, som har udskudt dåb af din søn eller datter, fordi corona spærrede for det? Nu går det mod lysere tider, og vi kan igen være sammen med dem, som vi gerne vil have med, når der sker noget godt i vores familie.

Drop-ind dåb er for dig, som foretrækker at dit barn bliver døbt under uformelle former.  Måske er dit barn så stort, at dåbskjolen er blevet for lille? Her er der plads til, at dit barn kan gå ind selv, og det gør ikke noget hvis barnet gerne vil pjaske i vandet i døbefonten. Gudmoderen skal nok få ordet, selv om hun ikke skal bære på det store barn.

Du inviterer dem med, som du synes skal komme, og så bliver det højtideligt og nærværende. I Jakobskirken er præsterne, organisten og sangeren parat mellem kl. 12 og kl. 14 lørdag d. 12. juni - og du behøver ikke lave en aftale med kirken først. Måske kommer du til at vente lidt, mens Marianne eller Mogens er optaget af en anden familie, derefter bliver det din tur.

Det praktiske, som du skal være opmærksom på:
- at dit barn skal være fødselsregistreret i Danmark
- at mor og far skal være enige om dåb, hvis I har fælles forældremyndighed
- at barnets navn skal være et af de godkendte fornavne
- at dit barn skal have 2-5 faddere, og deres navn og adresse skrives ned; hvis ikke alle fadderne er til stede, kan nogle af kirkens frivillige godt stå fadder

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret eller en af sognepræsterne.