Dato Lørdag d. 13. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Mogens Ohm Jensen
Dåbsgudstjeneste (ledig)

Det er altid festligt, når den glade familie og de gode venner samles om døbefonten og fejrer familiens nyeste medlem.

Dåb vil kunne lade sig gøre på de fleste søn- og helligdage. Dåb om søndagen er kl. 12.30, fordi corona-situationen giver en begrænsning på, hvor mange der kan være i kirkerummet samtidig. Derfor: én familie pr. dåbsgudstjeneste. Der kan være 59 personer i Jakobskirken.

Vil din familie gerne fejre dåb om lørdagen, kan det lade sig gøre på nedennævnte lørdage. Én familie pr. dåbsgudstjeneste:

Vil din familie gerne fejre dåb om lørdagen, kan det lade sig gøre på nedennævnte lørdage - én familie pr. dåbsgudstjeneste.

5. juni
12. juni kl. 12-14 drop-ind dåb*
3. juli
7. august
4. december

*Ved drop-ind dåben d. 12. juni kan du komme til at vente lidt, mens en anden familie fejrer dåb, og så er præsten klar til dit barn.

Kontakt kirkekontoret for yderligere oplysninger, også hvis du planlægger dåb på en dato efter sommerferien. Aftale om dato for dåb træffes med kirkekontoret eller med den præst, der skal døbe barnet.