Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 26. december 2021, kl. 10:00
Mogens Ohm Jensen
Anden juledag

Det er dagen derpå. Julemaden ligger stadig tungt i maven. Så i kirken retter vi blikket væk fra det hyggelige og fokuserer på de brydningsflader, som vores liv altid har - selv når julen opleves som dejlig. For i det alvorlige gemmer der sig en glæde og en befrielse, som man først får øje på, når man tør blive berørt af det, som vi ikke kan forklare.

Der er højt til loftet. Der er plads til de store følelser. Der er blik for de lange linjer, når tidens og evighedens dimensioner krydser hinanden. Sådan er 2. juledag i Jakobskirken.

Samtidig er det hjemligt, genkendeligt, trygt. Musikken fra orglet og klaveret får fællessangen til at løfte sig, med både velkendte og nye melodier, som lokker stemmebåndene til at synge med.