Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 12. december 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Mogens Ohm Jensen
Luciagudstjeneste for hele familien

Midt i december fejrer vi, at lyset er stærkere end mørket. Børnene i koret fra Roskilde Musiske Skole går lucia og synger for os. Konfirmanderne fra Hedegårdenes Skole præger gudstjenesten med lyse indslag.

Efter gudstjenesten hygger vi om bordene med juleknas, stjerneværksted m.m. Kunstnerne Helle Hove og Iben Brøndum sætter os i gang med det kreative.

Luciagudstjenesten er for hele familien på tværs af generationerne. Anna Bondo er korleder, Henrik Bjørnum er organist og Mogens Ohm Jensen er præst.

OBS: vi beder om at se dit corona-pas, når du går ind i Jakobskirken. Vi regner nemlig med at blive mere end 100 mennesker i dag, og vi vil gerne passe rigtig godt på hinanden. Hvis du er under 15 år, skal du ikke vise corona-pas.