Dato Søndag d. 26. september 2021, kl. 10:00
Marianne Pedersen
Høstgudstjeneste for hele familien - med frokost og auktion

Vi sætter fokus på det i livet vi er taknemmelige for - og udtrykker vores tak for det vi har, ved at dele ud af det: I dag samler vi ind til Danmission og deres arbejde til gavn for nogle af verdens fattigste.

Tag meget gerne høstgaver (frugt, syltetøj, hjemmestrikkede sokker mm.) med i kirken. Det vil blive båret ind i kirken af konfirmanderne i begyndelsen af gudstjenesten, og senere holder vi en festlig auktion over gaverne, som går for højeste bud - det hele styres af Johannes Andreassen som auktionarius.

Inden auktionen er der frokost for 30 kr. - tidligere menighedsrådsformand Kirsten Pilgaard griller pølser, og der er salat og kartoffelsalat til. Indtægterne fra frokost, drikkevarer og auktion går også til Danmission, og inden vi spiser, vil Ida Kongsbak fortælle lidt om Danmissions arbejde.
Konfirmander fra Østervangsskolen medvirker i gudstjenesten. Det er "særlig søndag", så musikstilen er mere rytmisk, men vi synger også nogle af de klassiske høstsalmer.