Dato Fredag d. 1. april 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Filmudvalget
Gratis adgang
Filmaften: The Passion of the Christ

Filmaften som optakt til påsken. Da Mel Gibsons højdramatiske film kom i 2004, vakte den stor furore. Den er voldsom, blodig, provokerende brutal i sin skildring af det sidste halve døgn i Jesu liv. Og smuk ...

Instruktøren Mel Gibson er katolik og derfor ikke skræmt af stærke billeder af lidelsen. Der er en mening med det, en indlevelse i påskens drama hvor kærlighed og had, loyalitet og forræderi, politik og religion støder sammen. Det er der blevet en stor forkyndende film ud af.

I hovedrollen som Kristus fik skuespilleren Jim Caviezel sit gennembrud. Filmen er den tiende mest sete film i biograferne i USA og vandt priser på mange filmfestivaler.

Her oplever du en stærk film sammen med andre og får en snak om den. Henrik Steen Christensen indleder filmen og samtalen om 'The Passion of the Christ' bagefter.

Ingen tilmelding. Gratis adgang. Tilladt for børn over 15 år. Kaffe og chokolade kr. 20. Øl, vin og sodavand kan købes.

Du kan tilmelde dig 'Nyhedsbrev for filmelskere' her og få besked om, hvilke film vi viser i Jakobskirken.

Foto fra filmen: tak til Scanbox