Minikonfirmander

Kære børn og forældre i 3. og 4. klasse på Hedegårdenes skole og Østervangsskolen

Vi vil gerne invitere jer til minikonfirmand i Jakobskirken.
At blive minikonfirmand er en chance for at blive klogere på det med kirken og lege dig ind på livet af kristendommen sammen med dine kammerater.

I foråret 2022 dykker vi ned i den spændende påskefortælling, som er fyldt med æsler og gode venner, kors og forrædere - og det store mysterium om hvordan man kan blive levende igen, når man var død ...

Hvad laver minikonfirmander?

• Hører vilde fortællinger om Jesus og hans venner
  • Leger og tegner og er kreative sammen
  • Lærer fadervor, synger og spiser
  • Stiller 1000 gode spørgsmål om alt!
  • Går på opdagelse i kirken og alle dens hemmelige rum

Hvornår er der minikonfirmander?
Vi mødes 8 onsdag eftermiddage kl. 14.50 – 16.15. Vi begynder onsdag d. 9. februar, holder vinterferie i uge 8 og har sidste gang d. 6. april. Vi afslutter forløbet med en festlig gudstjeneste palmesøndag d. 10. april kl. 14.00 med påskeløb og stjerneværksted, hvor forældre, søskende og bedsteforældre er inviteret med.

Det er gratis at deltage og man skal ikke være døbt for at deltage.
Vi sørger for noget godt at spise og drikke, når børnene kommer.

Børnene bliver hentet på skolen den første gang. Fra Hedegårdenes Skole bliver børnene hentet i taxa kl. 14.35, med mindre forældrene giver lov til at de selv må cykle. Det krydser I af i tilmeldingsformularen.

Du kan tilmelde dig her og se invitationen her.

Har I spørgsmål, kan I ringe eller skrive til:
Daniella Schilling, stud.theol., daniellasch@godmail.dk, tlf. 30292108 eller Marianne Pedersen, præst, map@km.dk, tlf. 50561135.

Kom og vær med til noget sjovt i fællesskab!

Hvis I også gerne vil lave noget sjovt derhjemme som familie, er her en aktivitet, som er lige til at downloade:
Symboljagt
- kan laves hvor som helst når som helst :-)