Minikonfirmander

Kom og vær med til et kreativt minikonfirmandforløb i Jakobskirken efteråret 2022 - for alle børn i 3. klasse fra Østervangskolen og Hedegårdenes skole.

Startdato den 28. september. Hvis du ønsker at tilmelde dit barn efter startdatoen, så kontakt Randi Rye.

Her vil vi gennem kreativt arbejde gå på opdagelse i nogle af de mange gode fortællinger, Bibelen gemmer på. Hver gang hører vi en bibelsk fortælling, kigger på klassiske og moderne værker af bibelhistorierne og prøver kræfter med forskellige materialer og teknikker, for at lave vores egne billeder af fortællingerne.

Man behøver ikke at være døbt for at være med eller være et naturtalent til at tegne og male. Man skal bare være nysgerrig og være frisk på at udfolde sig kreativt sammen med mig og nogle kammerater.

Hvornår?
Vi mødes onsdage efter skoletid ovre i Jakobskirken, dvs. kl. 13.45-15.15.
Forløbet er som følger: start ons. 28/9, ons. 5/10, sø. 9/10 (medvirken ved høstgudstjenesten), ons. 26/10, ons. 2/11, ons. 9/11, og sluttes af med en fernisering efter gudstjenesten søndag 13/11.

Det er gratis at deltage og man skal ikke være døbt for at deltage.
Vi sørger for noget godt at spise og drikke, når børnene kommer.

Børnene bliver hentet på skolen den første gang.
Fra Hedegårdenes Skole vil børnene kunne blive hentet i taxa, med mindre forældrene giver lov til, at de selv må cykle.

Har I spørgsmål, kan I ringe eller skrive til:
Randi Rye, præst: rry@km.dk, tlf. 54 58 56 95.

Hvis I også gerne vil lave noget sjovt derhjemme som familie, er her en aktivitet, som er lige til at downloade:
Symboljagt
- kan laves hvor som helst når som helst smiley