Kære forældre og børn i 3. og 4.klasse på Hedegårdenes skole og Østervangsskolen

Vi vil gerne invitere jer til minikonfirmand i Jakobskirken.

At blive minikonfirmand er din chance for at blive klogere på det med kirken og lege dig ind på livet af kristendommen.

Tilmelding her
Hent folderen her (pdf)

Hvad laver minikonfirmander?

• Går på opdagelse i kirken og alle dens hemmelige rum
  • Hører vilde historier om Gud og godtfolk, Jesus og Judas, død og dåb …
  • Leger og tegner og klipper og klistrer
  • Lærer fadervor, synger og spiser
  • Stiller 1000 gode spørgsmål om alt!

Hvornår er der minikonfirmand?

Vi mødes 8 gange og afslutter forløbet med en festlig gudstjeneste, hygge med kage og gaver til minikonfirmanderne. Forældre, søskende og bedsteforældre er inviteret med til festen.

Vi mødes hver onsdag eftermiddag kl. 14.50 – 16.15. Vi begynder onsdag d. 30. januar. Vi holder vinterferie i uge 8. Sidste gang er onsdag d. 27. marts.

Søndag d. 31. marts kl. 10-12 holder vi afslutning med hele familien.

Praktisk information

Det er gratis at deltage, og man skal ikke være døbt for at deltage. Vi sørger for noget godt at spise og drikke, når børnene kommer. Børnene bliver hentet på skolen den første gang.

Fra Hedegårdenes Skole bliver børnene hentet i taxa kl. 14.35, med mindre forældrene giver lov til at de selv må cykle. Det krydser I af på tilmeldingen. Tilmelding sker på tilmeldingsformularen her  senest onsdag d. 16. 1.

Har I spørgsmål, kan I ringe eller skrive til:

Daniella Schilling
stud.theol.
daniellasch@godmail.dk
tlf. 30 29 21 08

Det er os der underviser og medvirker:

Stud. theol. Daniella Schilling
Organist Henrik Bjørnum
Sognepræst Marianne Pedersen
Sognepræst Mogens Ohm Jensen

Vi glæder os til at se dig!