Minikonfirmander

Kære forældre og børn i 3. og 4. klasse på Hedegårdenes skole og Østervangsskolen

Vi vil gerne invitere jer til minikonfirmand i Jakobskirken. At blive minikonfirmand er din chance for at blive klogere på det med kirken og lege dig ind på livet af kristendommen. I foråret 2021 bliver forløbet lidt anderledes pga. corona-situationen - du kan se hvordan herunder.

Hvad laver minikonfirmander?
  • Hører vilde historier om Gud og godtfolk, Jesus og Judas, død og dåb …
  • Leger og tegner og klipper og klistrer
  • Stiller 1000 gode spørgsmål om alt!
  • Går på opdagelse i kirken og alle dens hemmelige rum
Hvornår er der minikonfirmand?

Minikonfirmander del 1: Symboljagt i vinterferien i uge 8

Minikonfirmander del 2: Påskevandring i påskeferien i uge 13

Minikonfirmander del 3: Fælles aktiviteter i maj og juni (mere info følger, når vi ved mere om myndighedernes retningslinjer)

Praktisk information

Det er gratis at deltage og man skal ikke være døbt for at deltage. Til symboljagt og påskevandring behøver man ikke tilmelde sig, man downloader bare opgavearket og går i gang.

Til maj når vi forhåbentlig kan mødes i kirken, kommer der en invitation ud på Aula, og man vil kunne tilmelde sig.

Har I spørgsmål, kan I ringe eller skrive til:
Daniella Schilling, stud.theol.
daniellasch@godmail.dk