Minikonfirmander

Kære børn og forældre i 3. og 4. klasse på Hedegårdenes skole og Østervangsskolen

Vi vil gerne invitere jer til minikonfirmand i Jakobskirken. At blive minikonfirmand er en chance for at blive klogere på det med kirken og lege dig ind på livet af kristendommen. I foråret 2021 er minikonfirmandforløbet delt i 3 dele pga. coronasituationen – vi er nu nået til tredje og sidste del, hvor vi endelig kan mødes :-).

Minikonfirmander del 3: Mysteriet om de forsvundne fødselsdagsting

Vi har brug for jeres hjælp!
Det er snart pinsetid, og til pinse fejrer vi kirkens fødselsdag. Men alle vores fødselsdagsting er forsvundet! Vi kan ikke finde vores fødselsdagsflag, pynt eller servietter. Hvor er det blevet af? Vi har brug for din hjælp som minikonfirmand til at løse mysteriet, så vi kan fejre fødselsdag.

Hvornår er der minikonfirmand?
Vi mødes tre onsdag eftermiddage: d. 19. 5., 26. 5. og 2. 6. kl. 13.50 – 15.15. Og vi afslutter forløbet med en festlig gudstjeneste søndag d. 6. juni kl. 14.00-15.00, hvor vi fejrer kirkens fødselsdag og hygger med saftevand og gaver til minikonfirmanderne. Forældre, søskende og bedsteforældre er inviteret med til fødselsdagsfesten (der bliver tilmelding).

Hvad laver minikonfirmander?

• Hører vilde historier om Gud og Jesus og tunger af ild  …
  • Lærer hvordan kirken blev født
  • Leger og tegner og klipper og klistrer
  • Stiller 1000 gode spørgsmål om alt!
  • Går på opdagelse i kirken og alle dens hemmelige rum

Det er gratis at deltage og man skal ikke være døbt for at deltage.
Vi sørger for noget godt at spise og drikke, når børnene kommer.

Børnene bliver hentet på skolen den første gang. Fra Hedegårdenes Skole bliver børnene hentet i taxa kl. 13.35, med mindre forældrene giver lov til at de selv må cykle. Det krydser I af på tilmeldingen.

Udfyld tilmeldingsformularen her senest søndag d. 16. 5.

Har I spørgsmål, kan I ringe eller skrive til:
Daniella Schilling, stud.theol., daniellasch@godmail.dk, tlf. 30292108 eller Marianne Pedersen, præst, map@km.dk, tlf. 50561135.

Hvis I har lyst til at lave en sjov aktivitet derhjemme, så havde vi i vinterferien en symboljagt, som kan laves hvor som helst når som helst - du kan finde den her: Symboljagt i vinterferien i uge 8