Minikonfirmander

Kære forældre og børn i 3. og 4. klasse på Hedegårdenes skole og Østervangsskolen

Vi vil gerne invitere jer til minikonfirmand i Jakobskirken. At blive minikonfirmand er din chance for at blive klogere på det med kirken og lege dig ind på livet af kristendommen.

Hvad laver minikonfirmander?
  • Går på opdagelse i kirken og alle dens hemmelige rum
  • Hører vilde historier om Gud og godtfolk, Jesus og Judas, død og dåb …
  • Leger og tegner og klipper og klistrer
  • Lærer fadervor, synger og spiser
  • Stiller 1000 gode spørgsmål om alt!

Hvornår er der minikonfirmand?

Vi mødes 9 gange og afslutter forløbet med en festlig gudstjeneste, hygge med kage og gaver til minikonfirmanderne. Forældre, søskende og bedsteforældre er inviteret med til festen.

Vi mødes hver mandag eftermiddag kl. 14.50 – 16.15. Vi begynder mandag d. 27. januar. Vi holder vinterferie i uge 8. Sidste gang er mandag d. 30. marts.

Søndag d. 5. april kl. 10-12 holder vi afslutning med hele familien.

Praktisk information

Det er gratis at deltage og man skal ikke være døbt for at deltage. Vi sørger for noget godt at spise og drikke, når børnene kommer. Børnene bliver hentet på skolen den første gang. Fra Hedegårdenes Skole bliver børnene hentet i taxa kl. 14.35, med mindre forældrene giver lov til at de selv må cykle. Det krydser I af på tilmeldingen.

Tilmelding her hvis du gerne vil være med.

Har I spørgsmål, kan I ringe eller skrive til:
Daniella Schilling, stud.theol.
daniellasch@godmail.dk