Myanmar indsamling 2014

Myanmar – fra undertrykkelse til håb

Hent folderen om indsamlingsprojektet (pdf-fil)

Jakobskirken støtter i 2014 Danmission gennem det projekt, som ’Provstikomitéen for Folkekirkens Mission i Lejre og Roskilde’ har udvalgt, d.v.s. Jakobskirken er fælles med andre sogne om dette fokus.

Projektet bekæmper fattigdom og skaber dialog for mennesker i Myanmar – det tidligere Burma. Efter mange år med militærstyre er Myanmars befolkning et af de mest undertrykte og fattige folk i verden. Ved valget i 2012 er Aung San Su Ki blevet medlem af parlamentet og landet åbner langsomt til omverdenen. Pengene formidles gennem Danmission til Shalom Foundation, dels som akut hjælp til flygtningelejre i provinsen Kachin hvor borgerkrigen raser og 90% af befolkningen er kristne, dels som langsigtet hjælp med ekstraundervisning til børn og uddannelse af unge i landsbyudvikling. Det teologiske fakultet modtager også en del af støtten. Shalom Foundation fremmer dialog og gensidig respekt imellem mennesker med forskellig religion.

Læs mere om indsatsen i Myanmar og udviklingen imod demokrati

 

Kollekter

Alle kollekter i Jakobskirkens kirkebøsser i januar-oktober (med få undtagelser i forbindelse med særlige gudstjenester, se oversigten her) går til Myanmar-projektet.

 

Støt via bankoverførsel

Du kan støtte indsamlingen ved at indbetale til Jakobskirkens indsamlingskonto i Nordea:

Reg.nr.: 2280  -  Konto nr. 3496-870-246

 

Tak

Jakobskirken takker for alle bidrag til projektet

 

 

Foto: Dorthe Skovgaard Mortensen, Danmission