Indskrivning af konfirmander

Indskrivning i 2020, konfirmation i 2021

Du tilmelder dig konfirmationsforberedelsen i Jakobskirken ved at udfylde tilmeldingen digitalt og møde op til informationsmødet tirsdag d. 31. marts 2020 kl. 17-18 i Jakobskirken sammen med (en af) dine forældre. Nåede du ikke at deltage her, får du en chance mere: info-møde tirsdag d. 26. maj 2020 kl. 17-18 i Jakobskirken.

Til marts kan du tilmelde dig her ved at du og dine forældre indtaster navn, kontaktoplysninger til hjemmet, oplysninger om hold og skole m.m.

Infomødet er for dig og dine forældre, så du kan se kirken og hilse på præsten som skal undervise dig efter sommerferien. Præsterne vil fortælle om, hvad det vil sige at gå til præst, hvordan undervisningen foregår og svare på spørgsmål. Læs mere om infomødet her. Hvis ikke det er muligt for dig og (en af) dine forældre at deltage i infomødet, skal I kontakte præsten og aftale tid for et møde på et andet tidspunkt.

Brev med indbydelse sendes ud til de kommende konfirmanders hjem i marts måned. Læs brevet fra sidste år her. 

Hvis du søger optagelse i musiktalentklassen 7.M på Østervangsskolen, vil der blive holdt et særligt infomøde for dig og dine forældre tirsdag d. 26. maj 2020 kl. 17-18 i Jakobskirken. Det vil dine forældre modtage en email om fra Jakobskirken i begyndelsen af maj måned. Du skal tilmelde dig digitalt (se linket ovenfor) og møde op på infomødet sammen med (en af) dine forældre. Læs brevet til musiktalentklassen fra sidste år her.

Få et indtryk af, hvad vi laver, når du går til præst, ved at se foto slideshow her (powerpoint).

 

Skoler:

  • Østervangsskolen
  • Hedegårdenes Skole
  • Absalons Skole
  • Heldagsskolen Skovhuset
  • Andre skoler

Bemærk: Stamklasserne for Østervangsskolens 7. klasser dannes i slutningen af 6. skoleår, når elever fra Vor Frue skole flytter til Østervangsskolen. Spørgsmål om, på hvilket spor den enkelte elev kommer til at gå i 7. klasse, bedes rettet til Østervangsskolen, tlf. 46 31 45 07.

Fjordskolen Lysholm og Heldagsskolen Skovhuset

Går du på Fjordskolen - Lysholm eller Hedevang afdeling? Går du på Heldagsskolen Skovhuset?
Læs mere her

 

(Foto: Lars Enna)