Rytmik & Salmer 4-6 år

Der er ingen hold oprettet i foråret 2022!

Interesserede forældre kan rette henvendelse til kirkekontoret eller Nanna, hvis de ønsker et hold oprettet, så vil vi se på det, men vi kan ikke love noget.

Leg med rytmer og klange!

Rytmik & Salmer er for alle 4-6 årige sammen med en voksen.

Vi skaber musik med enkle instrumenter - Vi bruger hele kroppen, danser og lytter til god musik - Vi eksperimenterer med sprog og rim og lærer udenad. Børnene leger med rytmer og klange, synger børnesange og danser salmedans. De bliver fortrolige med kirken og de varme følelser, som opstår i rummet. De finder nye venner blandt de andre, som er med.

Nanna Varmer Ipsen stimulerer børnenes glæde ved musik og deres sproglige og sansemotoriske udvikling. At være med til Salmer & Rytmik giver børnene sans for musikkens elementer, såsom form, puls, artikulation, betoning, dynamik og frasering.

Info og kontakt:
Nanna Ipsen: mobil 22 99 38 63
babysalmesang@jakobskirken.dk

Tilmelding og betaling:

Benyt den digitale tilmelding ved det ønskede hold nedenfor.
Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte kirkekontoret: 46 36 65 35.

Det koster 300 kr. at deltage de 8 gange.
Betaling sker med kortbetaling samtidig med tilmeldingen.

Rytmik- & salmehold 2022