Salmer & Rytmik for de 4-5 årige

Her leger vi med rytmer og klange, salmer og børnesange, sammen med sangpædagog Helle Helt Jespersen, som mange børn kender fra Babysalmesang og Tumlingesang. Det er for jer, der er blevet 4-5 år gamle og som ”kan selv”, mens mor, far, mormor eller farfar gør det trygt at være med, sådan lidt i baggrunden.

Hvad er Salmer & Rytmik?

• Vi synger børnesange og salmer, perler fra den danske sangskat
  • Vi skaber rytmer og klange med enkle instrumenter
  • Vi bruger hele kroppen, når vi danser salmedans i kirken
  • Vi lærer udenad og eksperimenterer med sprog og rim
  • Vi lytter til god musik og oplever glæden ved tonerne
  • Vi bliver fortrolige med kirken og de varme følelser, som opstår i rummet
  • Vi finder nye venner blandt de andre, som er med

Hvem, hvor, hvornår?

• Det er for børn i alderen 4-5 år, max. 10 på holdet
  • 8 onsdage kl. 16.30 – 17.15 i Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde
  • Mor eller far eller et andet barns forældre skal ledsage barnet, eller bedsteforældrene kan aftale med mor og far, at det er ”deres” eftermiddag, hvor de henter i børnehaven og får den gode oplevelse sammen med barnebarnet
  • Pris kr. 200 for otte gange, kortbetaling samtidig med tilmelding
  • Evt. spørgsmål kan stilles til Helle Helt Jespersen på babysalmesang@jakobskirken.dk, mob. 28 47 29 00

Se datoer for Salmer & Rytmik her
Hent folderen her

Tilmelding og kortbetaling

At være med til Salmer & Rytmik er en investering i glæde og fællesskab. Børnene opøver sansen for musikkens elementer, såsom form, puls, artikulation, betoning, dynamik og frasering. Det styrker børnenes udvikling sansemotorisk, socialt, sprogligt og følelsesmæssigt.