Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samtalesaloner

Samtalesalon – at tale sammen om liv og eksistens

I kulturudvalget har vi gennemført to sæsoner med samtalesaloner og glædet os over det. Det er en række aftener for voksne, hvor vi taler sammen – ganske enkelt.

Vores verden er jo under forandring. Flere mener, at samtalen har svære kår i vores tid. Nogen snakker sjældent med nogen, andre snakker med mange, men mest om vejret, og hvilket arbejde vi har. De fleste når sjældent så meget længere, når vi møder nye mennesker. Vi tror på, mennesker stadig har brug for at tale sammen, om livet og vores værdier. Vi tror på, at vi stadig ønsker at blive klogere på hinanden og os selv. Vi har brug for at lytte til hinanden, uden at der findes et rigtigt eller forkert svar, på det vi samtaler om.

Hver af de tre aftener afvikles efter et særligt koncept, hvor to værter styrer både hvad deltagerne taler om, hvornår, hvor længe og med hvem. I løbet af aftenen, skifter man jævnligt samtalepartnere. Alle kommer til at tale og lytte. I begyndelsen af aftenen bliver der serveret et let aftensmåltid, og senere vil der være kaffe. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Lige nu overvejer kulturudvalget, hvordan samtalesaloner i foråret 2020 skal foregå. Besked gives, når planlægningen er til ende.

 

Samtalesaloner

Der er ingen begivenheder.