Hvert år tilbyder vi en gruppe børnefamilier en uges betalt sommerferie i dejlige omgivelser i Dansk Folkeferies Ferieby. Folkekirkens Feriehjælp samarbejder med Arbejdsmarkedets Feriefond om ferieprojektet.

Har du spørgsmål om Folkekirkens Feriehjælp, er du velkommen til at kontakte Heidi Jensen, telefon 40 50 45 62, e-mail: hodiie6@gmail.com

Det er kun familier på kontanthjælp eller med en indkomst svarende til kontanthjælp, der kan deltage. Børnefamilier med adresse i Roskilde Søndre sogn har fortrinsret, men alle børnefamilier som bor i byen Roskilde har mulighed for at søge og komme afsted på en uges sommerferie.

Bemærk at det er en forudsætning for deltagelse, at familiens voksne taler og forstår dansk.

Sommerferie i 2019

Jakobskirkens Sociale Arbejde har af Folkekirkens Feriehjælp fået mulighed for at sende et hold på 6 familier afsted på sommerferie i 2019. Turen går til Dansk Folkeferies ferieby i Marielyst fra lørdag d. 6. juli - lørdag d. 13. juli. Ansøgningsfristen er 15. april og ansøgningsskema kan hentes her på hjemmesiden.

Hent ansøgningsskema her