Sommerferie for børnefamilier

Hvert år tilbyder vi en gruppe børnefamilier en uges betalt sommerferie i dejlige omgivelser i Dansk Folkeferies Ferieby. Folkekirkens Feriehjælp samarbejder med Arbejdsmarkedets Feriefond om ferieprojektet.

Har du spørgsmål om Folkekirkens Feriehjælp, er du velkommen til at kontakte Heidi Jensen, telefon 40 50 45 62, e-mail: hodiie6@gmail.com

Det er kun familier på kontanthjælp eller med en indkomst svarende til kontanthjælp, der kan deltage. Børnefamilier med adresse i Roskilde Søndre sogn har fortrinsret, men alle børnefamilier som bor i byen Roskilde har mulighed for at søge og komme afsted på en uges sommerferie.

Bemærk at det er en forudsætning for deltagelse, at familiens voksne taler og forstår dansk.

Sommerferie i 2021

Jakobskirkens Sociale Arbejde har i 2021  mulighed for at sende 6 familier på gratis ferie  i Helsingør Ferieby i uge 28  (lørdag d. 10/7 - lørdag d. 17/7).

Læs mere om Helsingør Ferieby her

For at komme i betragtning skal indkomsten være på kontanthjælpsniveau.

Der skal udfyldes to skemaer ved ansøgning. Det ene skema  (til Folkekirkens Feriefond) skal attesteres af sagsbehandleren i kommunen.  Begge skemaer afleveres samlet til Jakobskirkens Sociale Arbejde i postkassen udenfor kirken.

Hent skemaerne her:
Skema til Jakobskirkens Sociale Arbejde
Skema til Folkekirkens Feriefond

Skemaerne kan også afhentes på kirkens kontor