© Heidi Jensen

Sommerferie for børnefamilier

Hvert år tilbyder vi en gruppe børnefamilier en uges betalt sommerferie i dejlige omgivelser i Dansk Folkeferies Ferieby. Folkekirkens Feriehjælp samarbejder med Arbejdsmarkedets Feriefond om ferieprojektet.

Har du spørgsmål om Folkekirkens Feriehjælp, er du velkommen til at kontakte Heidi Jensen, telefon 40 50 45 62, e-mail: hodiie6@gmail.com

Det er kun familier på kontanthjælp eller med en indkomst svarende til kontanthjælp, der kan deltage. Børnefamilier med adresse i Roskilde Søndre sogn har fortrinsret, men alle børnefamilier som bor i byen Roskilde har mulighed for at søge og komme afsted på en uges sommerferie.

Bemærk at det er en forudsætning for deltagelse, at familiens voksne taler og forstår dansk.

Ingen sommerferie i 2020

Jakobskirkens Sociale Arbejde har desværre ikke fået mulighed for at sende familier på sommerferie i år.