Tumlingesang

Sang og rytmik i kirken for de 1-3-årige

8 torsdage kl. 16.30 - 17.15

Børnene bevæger sig i salmedans, klapper med på rytmerne og traller med på salmerne. Kroppen, stemmen og fantasien bringes i spil, når vi leger sanglege og spiller på enkle instrumenter i det smukke kirkerum. Det kommer der smil og skønne opdagelser ud af, og børnene får sans for sproget og dets muligheder. Tumlingesang udvikler børnenes sanser, motorik og musikalske forståelse.

Tumlingesang

• leg og bevægelse til musik
  • sang og gudstjeneste med de 1-3-årige
  • sammen med mor, far eller bedsteforældre

Program og tilmelding

I efteråret 2021 mødes vi fra torsdag den 23. september - torsdag den 18. november (bortset fra uge 42 pga. efterårsferie)

Tilmelding kan ske her.

Helle Helt Jespersen.
Evt. spørgsmål kan rettes til Helle på mob. 28 47 29 00, email: babysalmesang@jakobskirken.dk.

Efterårshold 2021

Underviser er Helle Helt Jespersen, som med sin smukke stemme og sin erfaring med børn står for dette gode tilbud til småbørnsfamilien.

Start:

I efteråret 2021 mødes vi fra kl. 16.30 - 17.15 på torsdage i perioden den 23. september - torsdag den 18. november (bortset fra uge 42 pga. efterårsferie)

Se folderen om musiske tilbud til børnefamilier her.

Tilmelding og betaling:

Tilmelding og betaling af deltagerafgift på kr. 200 kan ske her.

Man er først sikret en plads, når betalingen er modtaget.

Kontakt evt. kirkekontoret tlf. 46 36 65 35 eller email: info@jakobskirken.dk