Hej konfirmand, kære forældre :-)

Hvis du gerne vil gå til præst i Jakobskirken i det kommende skoleår 2019-2020, skal du og dine forældre udfylde tilmeldingen. Linket finder du nederst på siden. Når I har sendt tilmeldingen, modtager I en kvittering på mail.

Husk desuden at møde op ved informationsmødet tirsdag d. 2. april 2019 kl. 17-18 i Jakobskirken, Astersvej 11, 4000 Roskilde. For elever, som søger optagelse i den kommende musiktalentklasse på Østervangsskolen, holdes infomødet tirsdag d. 21. maj kl. 17-18 i Jakobskirken.

Konfirmationen fejres:

lørdag d. 2. maj 2020 i Jakobskirken: konfirmander fra Østervangssskolen v/ sognepræst Marianne Pedersen

søndag d. 3. maj 2020 i Jakobskirken: konfirmander fra Hedegårdenes Skole, Absalons Skole og øvrige skoler v/ sognepræst Mogens Ohm Jensen

Konfirmander fra Hedegårdenes skole, som bor i domsognet, kan vælge at blive konfirmeret i domkirken v/ sognepræst Maria Harms.

Særligt omkring elever i musiktalentklassen 7.M på Østervangsskolen: optagelse på musiklinjen sker i maj-juni måned sidst i 6. klasse. Der holdes info-møde for kommende konfirmander tirsdag d. 21. maj 2019 kl. 17-18 i Jakobskirken. Er du allerede elev på Østervangsskolen, kan du regne med at fastholde præst og konfirmationsdato. Ellers indplaceres du på hold og konfirmationsdato efter, hvor der er plads. Konfirmander fra musiktalentklassen på Østervangsskolen kan også vælge at blive konfirmeret i deres sognekirke, hvis de ønsker det.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til sognepræsterne Marianne Pedersen map@km.dk mob. 50561135 og Mogens Ohm Jensen moje@km.dk mob. 61638122.

- Jeg går på Østervangsskolen

- Jeg går på Hedegårdenes Skole, Absalons Skole eller en anden skole