Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fællesspisning

- for dig der er alene med dine børn

Hent folder i pdf-format

OBS: Fællesspisningen er indtil videre aflyst p.g.a. risikoen for at sprede smitte med corona-virus. Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vil oplyse senere, hvornår fællesspisningerne kan genoptages. 

Synes du, at det kunne være rart at komme ud og få maden serveret, ikke at skulle stå med indkøb eller opvask? Så vil vi gerne invitere dig og dine børn til fællesspisning en gang om måneden.

Se de planlagte datoer på kalenderen nedenfor

Det foregår på Sankt Maria Park, Frederiksborgvej 2 i Roskilde, den sidste torsdag i måneden. Man kan komme fra kl. 16.30, hvor der vil være legetøj og tegnegrej til børnene, samt andre voksne at tale med for forældrene. Maden står klar på et veldækket bord kl. 17.30 – og den er selvfølgelig børnevenlig. 

Fællesspisning er et folkekirkeligt initiativ, hvor det er frivillige, der laver maden. Vi vil gerne tilbyde et frirum med hyggeligt samvær for forældre og børn – I er velkommen uanset jeres religiøsitet! 

Fællesspisningen er gratis og der er ikke behov for tilmelding på forhånd. Bare mød op! Ved sommerafslutning og julekomsammen vil vi nok bede om tilmelding, det hører du nærmere om.

Hvis du vil høre mere, så ring til sognepræst Ane LaBranche på tlf. 21 68 20 25. 

Vi glæder os til at se jer!
Jakobskirkens Sociale Arbejde og Roskilde Domsogns Menighedspleje

 

Fællesspisning

Der er ingen begivenheder.