Filmaftener i Jakobskirken

Se en god film sammen med andre. I Jakobskirken holder vi af stærke film, som fortæller en god historie. Gerne film med menneskelige dilemmaer, hvor der ikke er entydige svar. Historier om mennesker, som udfordres til at træffe eksistentielle valg og må træde i karakter. Film om kærligheden og om livet - på godt og ondt.
Filmen indledes med et kort oplæg, og er der tid og lyst bagefter, rundes oplevelsen af med et par korte kommentarer og en god samtale på kryds og tværs.

Gratis adgang. Ingen tilmelding. Kaffe, the, chokolade, vin, øl og sodavand kan købes.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet for filmelskere nedenfor og få mail, når der vises film i Jakobskirken.

Film i sæsonen 2021/2022:

Fredag d. 15. oktober 2021 kl. 19.00: 'De forbandede år' med bl.a. Jesper Christensen og Bodil Jørgensen

Fredag d.  4. februar 2022 kl. 19.00: 'Babel' med bl.a. Brad Pitt og Cate Blanchett

Fredag d. 1. april 2022 kl. 19.00: 'The Passion of the Christ' instrueret af Mel Gibson

Du kan se plakaten her og læse mere ved at klikke på filmen i kalenderen nedenfor.