L A N G S O M T GÅ - HOLD

# Nyt fra Jakobskirken
Udgivelsesdato Udgivet af Mogens Ohm Jensen, fredag d. 17. september 2021, kl. 15:58
L   A   N   G   S   O   M   T   GÅ - HOLD

Er benene blevet svagere, mens corona-pandemien holdt os alle sammen hjemme?

Så tag stokken og rollatoren med på tur i roligt tempo, 1-2 km. Hver torsdag kl. 11-12 med start foran Jakobskirken. Her møder du andre og får friske indtryk af naturen undervejs.

Med Britta og Henrik som gå-værter bliver der et rart fællesskab undervejs. Meningen er at få rørt sig og få talt sammen. Livskvaliteten får et løft ved at komme ud, hvis meget af dagen ellers går med at sidde ned. Jakobskirken ligger tæt på skov, kolonihaver og Roskilde Ring, så der er lagt op til smukke gåture med efterårets flotte farver i blomster og blade. Den sidste torsdag i måneden drikker vi en kop kaffe sammen, inden vi siger farvel til hinanden.

Gå-fællesskabet er for langsomt gående, f.eks. mennesker med gangbesvær, som bruger stok, rollator eller kørestol. Gå-værterne er fra Jakobskirkens Sociale Arbejde. Vi er inspireret af DGI's 'Bevæg dig for livet' og gå-initiativet i Roskilde kommune, som vil fremme motion og forebygge ensomhed.

Ingen tilmelding. Du kan ringe eller skrive til gå-værterne, hvis du vil vide mere. Henrik Steen Christensen, tel. 60167854, hsc@munksoegaard.dk.