Højskolesangbogen A-Å

Kom og syng hele Højskolesangbogen!

Hver den første onsdag i måneden i fire år! Velkommen til en perlerække af sangaftener, med organist Henrik Bjørnum og tidl. kirketjener Johannes Andreassen som tovholdere.

Vi synger dine favoritter fra Højskolesangbogen. Du bliver også udfordret med melodier, som du ikke har prøvet at synge før. Kom hver gang eller kom engang imellem, som du er i humør til.

Hent programmet i kirken eller download det her.

I Jakobskirken har vi gjort gode erfaringer med sang-marathon. Efter at have været med til at synge hele Salmebogen, som var et fælles provstiprojekt i 2011-14, fulgte derefter fællessang med 100 nyskrevne salmer i 2016-2017. Nu er turen kommet til Højskolesangbogen. Hver af de mange aftener er der udvalgt et antal sange, som relaterer til enten årstiderne, kirkelige højtider, nationale begivenheder eller mærkedage.

Det tager fire år at synge sig igennem Højskolesangbogens 572 sange! Lige nu er vi i gang med 3. sæson. Man kan komme og være med så meget, som man har lyst og tid til. Det gør ikke noget, at man må springe nogle aftener over og så 'springe på vognen' igen. Der er gratis adgang til sangaftenerne.

Tilmelding til højskolesangaften

I efteråret 2020 er alle højskolesangaftener dubleret så vi synger både 1. og 3. onsdag i måneden. Tilmelding direkte i kalenderen nedenfor.

Fra januar 2021 sætter vi deltagerantallet op til 70 og  vender tilbage til 1 sangaften hver måned. Erfaringerne har vist at langt de fleste tilmelder sig og deltager som par og defor kan sidde lige ved siden af hinanden. Det giver plads nok til at der er plads til alle. Men tilmelding på forhånd er  stadfg nødvendig.