"Jeg tror, at himlen ligesom er en anden dimension," sagde en stor dreng. Sådan får børnene brugt deres nysgerrighed og får afløb for deres spørgen, når de er med i kirke. Deres horisont udvides og deres tro vokser, når de bruger deres fantasi, synger med og lytter til Bibelens store fortællinger. Og vi voksne bliver kloge af at se med børnenes øjne og opleve, hvad der gør dem glade.

Jakobskirken samler børn og voksne ved mange lejligheder. Babyer bliver vugget til babysalmesang. Små kolde fingre slår katten af tønden i frostvejr og varmer sig med kakaoen bagefter. Sultne maver fyldes med pasta og så glider bibelhistorien også ned. Drenge og piger fanger tonerne, når organisten sætter sig ved klaveret og træner dem i sang. Mini-konfirmander i 3. og 4. klasse lærer ved at lege og lytte, og store konfirmander i 7. klasse bakser med bøn og filosofiske spørgsmål som der ikke er nogle enkle svar på.

Og så er der højtiderne, når glade børnestemmer fylder kirken med forventning. Børnehaverne kommer på besøg i december måned og beundrer julekrybben, og julesalmerne og fortællingen giver alle et indtryk af, at julen er hjerternes fest - også når man hedder Suleiman og ens far er født i Izmir.

Jakobskirken samarbejder med FDF, som har hus på Vindingevej, og med KFUM-Spejderne i hytten på Eriksvej. FDF'ere og spejdere tager præsterne med på tur og bruger selv Jakobskirken nogle gange om året.

Her på hjemmesiden kan du finde oplysning om det, der sker for børn og børnefamilier. Og synes du at der mangler noget, så spørg børnefamilieudvalget eller en af præsterne. Det kan jo være, at netop det du tænker på, findes - eller at du kan være med til at skabe det.