Kirkehøjskole - Efterår 2022

Roskilde Domprovstis Kirkehøjskole
- Efteråret 2022

MELLEM TRADITION OG FORNYELSE

Kan man overhovedet gøre Bibel, gudstjeneste, salmer, de gamle begreber tidssvarende og relevante?
4 foredrag - 4 lørdage - 4 sognegårde

Se omtalen af de enkelte foredrag i kalenderen til højre
Download programmet som pdf-fil her - eller hent det i våbenhuset.

Praktiske oplysninger
Alle gange er fra kl. 9.00 - kl. 12.00 inkl. pause - og fra kl. 8.45 vil der være kaffe og brød.

Da vi skal rundt i provstiets sognegårde, opfordrer vi til, at man arrangerer samkørsel.

Tilmelding
Tilmelding og betaling foretages samtidig via et skema på provstiets hjemmeside: www.roskildedomprovsti.dk  efter først-til-mølle-princippet - Inden den 15.august.2022.

OBS: Der kan kun tilmeldes 75 personerelektronisk, herefter lukkes muligheden for tilmelding.

Deltagergebyr
 Prisen er 300 kr. pr. deltager, og gælder for hele forløbet (4 gange) – tilmelding til enkelte foredrag er ikke muligt. Har man kun mulighed for at betale kontant, kan betaling undtagelsesvis ske den første højskoledag.  I så fald tilmelder man sig personligt på Provstikontoret eller pr. e-mail til Ulla Christensen på ullachr@mail.tele.dk / evt. tlf. 24 27 30 80.

Kirkehøjskoleudvalget består af: Jes Nysten, Jens Arendt, Ulla Christensen, Jørgen Gybel, Ole Rötzler Møller, Mette Munk Bie, Mogens Damm, Kristian Gylling.