Kulturen er høj og bred i Jakobskirken

I Jakobskirken kan du være med til en perlerække af kulturelle arrangementer:

• Foredrag
  • Studiekreds
  • Koncerter
  • Sangaftener
  • Film
  • Seniorklubbens arrangementer
  • Ekskursioner
  • Pilgrimsvandringer
  • Cykelture
  • ... og meget andet

Få overblikket her: kulturfolderen for efterårshalvåret 2022.
Kulturaftenerne i 2022 har som tema: Udforsk Bibelen i fællesskab. Find oversigten her.

De forskellige koncerter, foredragsaftener og kulturelle arrangementer kan være planlagt af kulturudvalget, af filmudvalget, af organisten eller af kirkens præster. Der kan også være arrangementer, som er planlagt i samarbejde med andre sogne, provstiet eller andre, og i så fald foregår de måske andre steder i Roskilde. F.eks. har Kirkehøjskolen sit eget program, fire lørdage med aktuelle vinkler på et spændende tema.

Hvis du interesserer dig for kunsten i Jakobskirken, kan du se fotos og læse om Hein Heinsens monumentale alterudsmykning. Eller læs om det nyeste projekt: at etablere en interaktiv dåbsudsmykning på bagvæggen i kirken, hvor børn og voksne i forbindelse med dåb laver perleplader, som bliver et personligt bidrag i det store netværk. Et kunstprojekt udtænkt af Roskilde-kunsterne Helle Hove og Iben Brøndum.

Kommende kulturelle aktiviteter