Kulturen er høj og bred i Jakobskirken

I Jakobskirken kan du være med til en perlerække af kulturelle arrangementer:

• Foredrag
  • Studiekreds
  • Koncerter
  • Sangaftener
  • Film
  • Seniorklubbens arrangementer
  • Ekskursioner
  • Pilgrimsvandringer
  • Cykelture
  • ... og meget andet

De forskellige koncerter, foredragsaftener og kulturelle arrangementer kan være planlagt af kulturudvalget, af filmudvalget, af organisten eller af kirkens præster. Har du et godt forslag eller en idé, så sig det højt og vær med til at skabe livet i Jakobskirken. Send en email til viskaber@jakobskirken.dk eller ring til kirkekontoret tel. 46366535.
Der kan også være arrangementer, som er planlagt i samarbejde med andre sogne, provstiet eller andre, og i så fald foregår de måske andre steder i Roskilde. F.eks. har Kirkehøjskolen sit eget program, fire lørdage med aktuelle vinkler på et spændende tema.

Hvis du interesserer dig for kunsten i Jakobskirken, kan du se fotos og læse om Hein Heinsens monumentale alterudsmykning. Eller læs om det nyeste projekt: 'Stjernevinge', den interaktive dåbsudsmykning på indgangsvæggen i kirken, hvor børn og voksne i forbindelse med dåb laver perleplader som et personligt bidrag i det store netværk. Kunstværket er designet af Roskilde-kunsterne Helle Hove og Iben Brøndum.

Kommende kulturelle aktiviteter