for dig, som går i vækstklassen på Østervangsskolen eller på Heldagsskolen Skovhuset

Vi begynder i januar i uge 4

Gå på opdagelse i kirken og bliv klogere på Gud og Jesus sammen med Mogens. Vi taler om, hvad der er godt at tro på. Vi leger, synger, hører fortælling og klæder os ud. Det er smaddersjovt - og så er det godt at være nysgerrig.

Se fotos her hvad du kommer til at opleve

Tilmeld dig her senest d. 15.1.

Hvordan og hvornår?
Vi mødes en gang om ugen i 45 minutter. Det aftales med skolen, så det passer ind i dit skema.
Otte gange i alt - tre gange på skolen og fem gange i Jakobskirken.
Første gang er midt i januar, i uge 4. Vi holder vinterferie i uge 8 og uge 12. Sidste gang er sidst i marts, uge 13.

Søndag d. 31. marts kl. 10-12 holder vi afslutning og samler hele familien til en festlig gudstjeneste, hygge med kage og uddeling af diplomer. Afslutningen er også for minikonfirmanderne fra 3. og 4. klasserne på Østervangsskolen og Hedegårdenes Skole.

Det er gratis at være med. Du kan godt deltage, uanset om du er døbt eller ej, bare det er i orden med dine forældre.

Hvad er meningen med at være minikonfirmand?
At børnene lærer deres kirke og den kristne tro bedre at kende – og har det sjovt undervejs :-)

Minikonfirmand er et undervisningstilbud fra Den Danske Folkekirke, som følger den kongelige anordning underskrevet af Dronning Margrethe. Alle menighedsråd er forpligtet til at tilbyde børnene i lokalområdet et godt undervisningsforløb på 3. eller 4. klassetrin.

Det er os der underviser og medvirker:
Sognepræst Mogens Ohm Jensen
Organist Henrik Bjørnum
Medarbejdere fra skolen følger altid med børnene

Vi glæder os til at se dig!

Spørgsmål kan rettes til
Mogens Ohm Jensen, mob. 61638122, e-mail: moje@km.dk.

Download indbydelsen her: jeg går på Skovhuset    jeg går i vækstklassen på Østervangsskolen

Tilmeld dig her senest d. 15.1.