Rytmik & Salmer 1-3 år

Leg og bevægelse til musik!

- sammen med mor, far eller bedsteforældre om mandagen kl. 16.15 - 17.00.

Børnene bevæger sig i salmedans, klapper med på rytmerne og traller med på salmerne. Kroppen, stemmen og fantasien bringes i spil, når vi leger musiklege og spiller på enkle instrumenter i det smukke kirkerum. Det kommer der smil og skønne opdagelser ud af, og børnene får sans for sproget og dets muligheder.

Rytmik og salmesang udvikler børnenes sanser, motorik og musikalske forståelse. Barnet kommer sammen med mor eller far eller følges med et andet barns forældre. Bedsteforældrene kan aftale, at det er ”deres” eftermiddag, hvor de henter i børnehaven og får den gode oplevelse sammen med barnebarnet.

Info og kontakt:
Nanna Ipsen: mobil 22 99 38 63
babysalmesang@jakobskirken.dk

Tilmelding og betaling:

Benyt den digitale tilmelding ved det ønskede hold nedenfor.
Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte kirkekontoret: 46 36 65 35.

Det koster 300 kr. at deltage.
Betaling sker med kortbetaling samtidig med tilmeldingen.

Rytmik&Salmer (1-3 år) hold efteråret 2022

Sensommerholdet begynder mandag d. 15. august og sidste gang er mandag d. 3. oktober. 8 mandage kl. 16.15-17.00 med musikpædagog Nanna Ipsen. Tilmelding og betaling her.
Man er først sikret en plads, når betalingen er modtaget.

Efterårsholdet begynder mandag d. 24. oktober og sidste gang er mandag d. 12. december. 8 mandage kl. 16.15-17.00 med musikpædagog Nanna Ipsen. Tilmelding og betaling her.
Man er først sikret en plads, når betalingen er modtaget.