Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Seniorklubben

Hver tirsdag kl 14.00 - 16.00 i Jakobskirken

I Seniorklubben kan du træffe gamle venner og måske indlede nye venskaber. Tirsdagsmøderne byder på hyggeligt samvær, fællessang, kaffebord og et afvekslende program. 

Se programmet for efteråret 2021

Ved kaffebordet med såvel hjemmebagt brød som lækre kager fra bageren går snakken livligt. Det koster 30 kr. 

Kontakt

Kirsten Jensen
Telefon: 41 13 91 51
E-mail: kiku@info.dk  

Taxakørsel

Ønsker man at deltage i den fælles taxakørsel til 40 / 60 kr. kan man ringe til kirkekontoret tlf. 46 36 65 35 tirsdag inden kl. 11.  

Alle er hjerteligt velkomne i Jakobskirkens seniorklub.

Corona

Vi mener, man trygt kan komme i Seniorklubben, for vi passer på hinanden og følger udviklingen i smittetallet og har derfor aflyst nogle gange.
Vi bærer mundbind, når vi går og står. Vi sidder med ansigtet samme vej som i biografen og får kaffe og kage serveret på vores plads, der i øvrigt er mindst en meter fra naboens- og der er håndsprit.
Hvis man føler sig sløj, skal man blive hjemme.
 

Seniorklubbens program

Nyhedsbrev fra seniorklubben

Palladiusprisen

Palladiusprisen

Kredsen af frivillige bag Jakobskirkens Seniorklub i Roskilde blev i 2010 hædret med Roskilde Stifts Palladius Pris. Biskop Peter Fischer-Møller overrakte prisen.

Palladius-prisen uddeles til personer, som har ydet en særlig indsats til gavn for det lokale kirkeliv eller for Roskilde stift som helhed. Netværket bag Seniorklubben fik prisen for sin dynamiske frivillig-kultur, som med stor menneskelig rummelighed og initiativrigdom evner at skabe et rart miljø for dem over de 60 år.